DANSA FUSIÓ ORIENTAL

Feminitat i  Moviment Conscient

 

 

“En les seves caderes es mouen les estrelles"

 

 

Així diu un mil·lenari proverbi àrab referint-se

a una ballarina d'aquesta dansa màgica.

 

 

 

El que avui coneixem com a dansa del ventre o dansa oriental és l’evolució al llarg de la història d’una de les formes més antigues de dansa conegudes. Aquesta dansa també ha estat anomenada dansa màgica, perquè ha de posseïr força espiritual i néixer des de dins, des del nostre interior.

 

Entre diverses teories, es creu que l’origen d’aquesta dansa es remonta molts anys enrere, quan els nostres avantpassats ballaven al voltant del foc per celebrar els cicles de la vida: el naixament, la mort, la collita, la caça...la fertilitat, la vida...Una dansa d’origen arquetípic, que ha servit i encara avui serveix per expressar la vida en totes les seves expressions: des dels aspectes més terrenals a l’expressió dels grans misteris, allò diví, allò trascendental.

 

 

Amb la pràctica d'aquesta dansa aprofundim en el coneixement del nostre cos, treballem la flexibilitat i la força de la columna vertebral, estirem els músculs, desbloquegem articulacions, conectem amb el nostre eix i aprenem a arrelar-nos i desplaçarnos mitjançant combinancions de passos i girs.

 

Els moviments essencials que realitzem dibuixen l’anatomia femenina... No cal experiència prèvia... Totes les dones podem ballar i gaudir  dels seus moviments, ens són propis i molt beneficiosos... només cal que els recordem i recuperem. I el més bonic de tot això, és que ho podem fer juntes, entre dones. T’animes?

 

 

 BENEFiCiS

 

 

Aquests són alguns dels beneficis que ens pot aportar la pràctica

de la Dansa Oriental ( o Dansa del Ventre)

 

  • Millora en la postura corporal, l’equilibri i la coordinació

 

  • Connexió i desbloqueig de la zona pèlvica

 

  • Tonificació i flexibilitat de la musculatura del sól pèlvic (musculatura que sosté els nostres òrgans). Molt important durant l’embaràs, preparant-nos pel part i també en la recuperació durant el postpart.

 

  • Relaxació, redueix l’estrès i l’ansietat. Els moviments que practiquem en harmonia amb la nostre respiració ens calmen i ens renoven l’energia

 

  • Ens connecta amb l’aquí i l’ara

 

  • Gaudim de la nostra feminitat 

 

  • Millora la nostra autoestima 

 

  • Durant l'embaràs ens ajuda a adquirir major confiança cap al moment del part

 

  • Connexió amb el nostre nadó (des que està dins la nostra panxa) al ritme de la música. Ballant el nostre cos secreta endorfines, fet que ens ajuda a aconseguir un nivell de benestar i plaer que també arriba al nostre nadó.

 

 

*  No fa falta experiència prèvia, ni unes condicions físiques específiques. Totes les dones, tots els Ventres (plans, arrodonits, grans i petits...) poden ballar aquesta dansa.

 

Aquesta és la dansa de les dones, la feminitat i la maternitat, a base de pràctica i dedicació aconseguirem flexibilitat i llibertat en els nostres moviments.

 

 

 

  Horari · CLASSES 

 

 

Per més informació sobre els horaris i les classes posa't en contacte amb la Bibiana 

 

T. 606.180.580 / info@bibianacasas.com

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
EL DESPERTAR DE UNA NUEVA MUJER · www.alqvimia.com