BiBiana

Des de ben joveneta he sentit un amor per la Dansa i una atracció per Orient, els seus colors, les seves teles, els seus aromes, aquelles mirades tan profundes....

 

Quan per fi vaig decidir apuntar-me a classes de Dansa Oriental (o del Ventre) vaig començar una nova etapa, una nova manera d’entendre la vida, una nova manera d’entendrem a jo. Els seus moviments ondulants, sensuals, femenins, sempre m’havien fascinat. Hi havia tanta màgia en aquelles formes. Com podia el cos d’una dona moure’s d’aquella manera? Era una meravella, una dansa realment hipnòtica. Ben aviat vaig adonar-me que ja no hi havia volta enrere. Vaig quedar-me ben atrapada en aquells moviments... en aquelles músiques... per mi era una nova manera d’escoltar-me, d’observar-me, una nova manera de relacionar-me amb altres noies i dones.

 

Després d’uns anys ballant amb diferents professores, vaig entendre que volia explorar més en profunditat el que s’amagava darrera d’aquest ball, entendre millor perquè la seva pràctica em resultava tan saludable. Començà així el procés de cerca per trobar el meu propi camí. Això em va portar a estudiar el Diploma Universitari de Dansa Oriental (Dansa Ètnico-Contemporània, Fusionart, Instituto Superior de Danza Alicia Alonso, Universidad Rey Juan Carlos, Madrid).

Actualment, la base de les meves classes és la Dansa Oriental (o del Ventre).

Entenc la dansa com una forma d’expressió artísitca, i com a tal, em serveix per expressar-me i comunicar-me. S’hi ho miro amb perspectiva, entenc que els meus estudis Universitaris han près molt més sentit gràcies a la dansa. Sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual, i en la dansa he trobat una autèntica expressió audiovisual, genuina, pura, mil.lenària, ancestral.

 

Per altra banda, la Fusió em dóna llibertat per trobar el meu propi llenguatge, enriquint la Dansa Oriental amb diversos matisos i una expressivitat pròpia. Sento que des de la fusió em puc comunicar d’una manera més autèntica i sincera.

 

Aquest és un camí personal de creixement, d’aprenentatge, d’autoacceptació i sobretot un camí per compartir i intercanviar amb altres dones.

 

Balleu Balleu Ballarines

Feu del vostre ball una joia d’amor per la vida!!Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
EL DESPERTAR DE UNA NUEVA MUJER · www.alqvimia.com